EyeGarden® fremstiller levende grønne vægge, som tager skridtet længere end lignende produkter på markedet. Vægge fra eyeGarden® giver ikke alene et
bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere. De er også smarte, både fordi de er intelligente og fordi de samtidig er flotte og funktionelle rumdelere.

Grønne vægge reducerer mængden af skadelige giftstoffer i luften, samtidig med at de frigiver ilt til kontoret. De afkøler også luften i de varme sommermåneder
og det giver betydelige besparelser på klimaanlæggets energiforbrug.

I et DTU eksperiment fra 2009, hvor 800 skoleklasser deltog, viste det sig, at over halvdelen af klasserne kunne måle et CO2-indhold over den grænse på 1000 ppm, som arbejdstilsynet anbefaler, mens der i hver femte var et CO2-niveau, der var mere end dobbelt så højt som det anbefalede.
Forskningen fra DTU foretaget på de danske skoler har vist, at elevernes evne til at lære netop falder markant som følge af det dårlige indeklima, når CO2-indholdet kommer op mellem 1000 og 2000 ppm.

Ud over at Levende grønne vægge forbedrer luftkvaliteten samt medarbejderens opmærksomhed og energiniveauer, er det en ny måde at forbedre bygningens æstetiske udtryk på. Det grønne element i bygningen vil få firmaet til at fremstå moderne og bæredygtigt, og er en “wow-faktor” for besøgende i virksomheden.

Kontakt eyeGarden for et tilbud på en grøn løsning tilpasset din virksomhed eller arbejdsplads.
T: (+45) 81 49 93 28

Jeg tror nærmest, at alle planter kan have en positiv effekt på fx et kontormiljø – Majbrit Dela Cruz ph.d. Københavns Universitet.